La teua tenda
a Internet

La venda per internet ha crescut un 55% des que es va iniciar el confinament de la població a causa de l’epidèmia del COVID-19

En Itaca Vídeo hem creat el Pack WordPress/Woocommerce.

El Pack consta de dos de les plataformes més utilitzades a internet per a la Venda Online. Dos platafomes potens i a la vegada molt senzilles d’utilitzar.

Us ho contem a continuació:

El Pack inclou

La tenda online (Web) que constarà de fins a 5 pàgines interiors  (nosaltres, contacte, serveis, etc.) i les categories de productes de la botiga. Les imatges i textos per al contingut de les diferents pàgines de la web seran aportats pel client.

També crearem 4 productes plantilla amb la varietat de talles, colors, etc per a que puguen crear fàcilment la resta d’articles.

 

Opcions de pagament de la tenda

En el preu de la botiga online Woocommerce/WordPress s’inclouen les formes de pagament per transferència bancària, PayPal i contra reembolsament.

Vídeotutorials

El Pack inclou un vídeotutorial on s’explica com crear nous productes i gestionar el web. Vídeotutorial que difícilment es farà servir dues vegades degut a que es tracta d’una plataforma molt senzilla i intuitiva.

Estètica i disseny de la tenda

En el preu del pack s’inclou el preu d’adquisició i instal·lació d’una plantilla professional valorada en 69 € + IVA. Una de les millors plantilles per a WordPress. Adaptem els colors i logotip a la imatge corporativa de la tenda. Ús adjuntem uns exemples del disseny de la tenda.

Certificat de seguretat SSL

El Pack inclou la instal·lació del certificat de seguretat SSL Let’s Encrypt en el hosting i la configuració en WordPress per a l’ús d’aquest certificat. D’aquesta forma les dades de formularis i registre d’usuaris i accessos viatjaran encriptats i sergurs per la xarxa. A més els navegadors indicaran aquesta circumstància als visitants de la web augmentant sensiblement la confiança i la seguretat en la compra. El web funcionarà amb el protocol https:// de seguretat. A més aquesta seguretat influirà també a millorar el SEO o posicionament en Google.

Eloi Càrcel

605 521 012

c/ Vall, 20 – 1º - 46410 Sueca (Valencia)

De 10h a 13h i de 17h a 20h. De dl. a dv.