Sueca Saludable

Sueca Saludable

Sueca Saludable és una iniciativa del Departament de Prevenció Comunitària dins de l’Àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Sueca que sorgix gràcies a l’acord de col·laboració del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat (MSSSI) i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que promouen en 2014 una convocatòria d’ajudes a les entitats locals per a la Implementació local de l’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el SNS (EPSP). L’Estratègia de Promoció de la Salut i Prevenció en el SNS (EPSP) proposa el desenrotllament progressiu d’intervencions dirigides a guanyar salut i a previndre les malalties. Es pretén fer veure a la gent les nombroses activitats relacionades amb l’esport, la cultura, l’aprenentatge, el medi ambient, l’activisme social o l’oci saludable. En definitiva en aquesta pàgina es mostra tota una gamma d’experiències positives per a nosaltres mateix. sueca_saludable3
RicoLópez

RicoLópez

La vuelta al mundo de Rico López

Proyecto

Cliente Juan Rico López· Dirección Eloi Càrcel/Voro Sendra (Itaca Vídeo) · Producción Itaca Video · Guión Carles Galletero · Cámara y edición Eloi Càrcel

Audiovisual + Website

Un audiovisual sobre la vida y obra del pintor Valenciano nacido en Yecla. Rico López, crecido en las tierras de labranza , iniciado como artista en Barcelona y consagrado en Valencia. La andadura artística y personal de este pintor tiene como denominador común su generosidad y el colofón a su vida se ha plasmado con la donación de 50 de sus obras pictóricas al pueblo que lo vio nacer.

Yecla ha creado así el Museo Rico López en la Casa Municipal de Cultura el pasado 10 de mayo de 2014. Juan ha donado toda su obra y a la vez ha querido crear este audiovisual así como un website donde se resume de forma amena y en primera persona lo que han sido todos estos años de aventura pictórica.

¿Quieres contactar con nosotros?

Espai Joan Fuster

Espai Joan Fuster

Espai Joan Fuster

ESPAI JOAN FUSTER

Renovar completament la pàgina web de l’Espai Joan Fuster, una web amb molt de contingut,  així com crear la del Museu Joan Fuster, que estava en portes de ser inaugurat.

Com empresa suecana que som, ens motivava especialment aquesta feina, i ens vam posar tot seguit a treballar, per aconseguir un resultat actual, de fàcil accés i amb una imatge a l’altura d’un gran escriptor, com en Joan Fuster.

MUSEU JOAN FUSTER

El Museu Joan Fuster va ser inaugurat el 25 de gener de 2017, tot un referent per al poble de Sueca. Calia fer una web a la seua alçada, que fora adaptable a tots els dispositius mòbils, per facilitar a l’usuari la seua navegació.

VÍDEO INAUGURACIÓ DEL MUSEU

Vols contactar amb nosaltres?

la tienda de la Miel

la tienda de la Miel

Website para Mieles Sala Higón. Con una galería de imágenes de todos sus productos.

 

Captura del Website

la-tienda-de-la-miel2