Hi ha feines que disfrutes des d’abans d’haver-les començat. Projectes que t’enganxen des de l’inici. Per molts motius: perquè és alguna cosa que no has fet mai, per l’equip de gent amb el que vas a treballar, perquè és al teu poble amb gent del teu poble. Això em va passar des del moment en que el Grup de Danses l’Almogàver em digué que volia fer un Lip Dub per a commemorar els 25 anys del grup.

La gravació tingué lloc el 14 d’abril de 2019, a la Muntanyeta dels Sants, on tant els components del grup como de l’escola, participaren en la gravació. No podia fallar res. El Lip Dub és sempre amb un plano sequencia, sense parar de gravar excepte el dos planos finals on vam utilitzar el Dron.

Estava tot ben planificat i pensat, amb un dia previ d’assaig… fins i tot el dia va eixir perfecte amb un sol que feia lluir més encara a tots els balladors. Utilitzàrem l’estabilitzador Ronin-M i el dron de DJI Phantom 3 i per arrodonir-ho la música de La Malaguenya de Barxeta amb la versió d’Obrint Pas. El resultat està ahí: una bona recopilació dels nostres balls, fet a Sueca i per suecans: perquè la cultura no pare de dansar, des d’Itaca Vídeo no podem desitjar altra cosa que el Grup de Danses l’Almogàver no pare de complir anys i de fer-nos gaudir a tots del seu art.