Vídeoclip L’homenot Joan Fuster
Audiovisual
L’Institut Valencià de Cultura està realitzant al llarg de l’Any Fuster tot un seguit de propostes artístiques relacionades amb l’escriptor i intel·lectual valencià i les arts escèniques, musicals, audiovisuals i plàstiques dirigides a diferents tipus de públics: “El tocadiscos de Joan Fuster”, el cicle en La Filmoteca “Fuster en la pantalla” i, entre d’altres, “EACC: El descrèdit de la realitat”, per a públic més adult; reflexions fusterianes sobre les arts i la cultura en les xarxes socials per tal d’encetar cada mes, “Aforismats” i composicions musicals a partir dels seus poemes, per a públic jove i adolescent; i “El somni de Joan Fuster” i el video-clip “L’homenot Joan Fuster” de Dani Miquel, per tal d’arribar a un públic més infantil i familiar.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, mitjançant l’IVC, la Direcció general d’Innovació Educativa i l’Aula de Didàctica de L’Espai Joan Fuster, llança hui (1 de novembre de 2002) el video-clip “L’homenot Joan Fuster” on es presenten les vessants literària, lingüística i cívica de l’assagista de Sueca amb un llenguatge i una música apropiades per captar l’atenció dels més menuts. La música i la interpretació de la cançó son del cantautor Dani Miquel a partir d’una lletra d’Armand Fletes, de diversos aforismes del mateix Fuster i del final del seu conte per a xiquets “Abans que el Sol no creme”, i la gravació i realització audiovisuals son d’Eloi CàrcelItaca Video.

“L’homenot Joan Fuster” és també una de les cançons del nou CD de Dani Miquel, “Volem”, que —entre molts d’altres llocs— es presentarà en concert el proper 11 de desembre en el Teatre Principal de València.

Posts relacionats

Tramuntana Salut Website

Tramuntana Salut Website

Creació del Website per al Centre de Psicologia i Logopèdia Tramuntana Salut. Centre especialitzat en el tractament de problemes de la infància, adolescents i adults. En aquest web s'ha incorporat continguts creats per l'equip de Tramuntana Salut en l'apartat del Blog...

Almogàvers 25 anys

Almogàvers 25 anys

Hi ha feines que disfrutes des d’abans d’haver-les començat. Projectes que t’enganxen des de l’inici. Per molts motius: perquè és alguna cosa que no has fet mai, per l’equip de gent amb el que vas a treballar, perquè és al teu poble amb gent del teu poble. Això em va...