Almogàvers 25 anys

Almogàvers 25 anys

Hi ha feines que disfrutes des d’abans d’haver-les començat. Projectes que t’enganxen des de l’inici. Per molts motius: perquè és alguna cosa que no has fet mai, per l’equip de gent amb el que vas a treballar, perquè és al teu poble amb gent del teu poble. Això em va passar des del moment en que el Grup de Danses l’Almogàver em digué que volia fer un Lip Dub per a commemorar els 25 anys del grup.

La gravació tingué lloc el 14 d’abril de 2019, a la Muntanyeta dels Sants, on tant els components del grup como de l’escola, participaren en la gravació. No podia fallar res. El Lip Dub és sempre amb un plano sequencia, sense parar de gravar excepte el dos planos finals on vam utilitzar el Dron.

Estava tot ben planificat i pensat, amb un dia previ d’assaig… fins i tot el dia va eixir perfecte amb un sol que feia lluir més encara a tots els balladors. Utilitzàrem l’estabilitzador Ronin-M i el dron de DJI Phantom 3 i per arrodonir-ho la música de La Malaguenya de Barxeta amb la versió d’Obrint Pas. El resultat està ahí: una bona recopilació dels nostres balls, fet a Sueca i per suecans: perquè la cultura no pare de dansar, des d’Itaca Vídeo no podem desitjar altra cosa que el Grup de Danses l’Almogàver no pare de complir anys i de fer-nos gaudir a tots del seu art.

Sueca convida al turista a viure-la en tota la seua plenitud

Sueca convida al turista a viure-la en tota la seua plenitud

L’Ajuntament de Sueca presenta a Fitur el nou vídeo promocional de la seua marca turística

Sueca, vine a viure-la. Amb este contundent, senzill i motivador reclam, la capital de la Ribera Baixa ha presentat a la FITUR el seu nou producte promocional, un vídeo que convida al visitant a vindre al municipi per viure totes les possibilitats del seu paisatge, la seua gastronomia tradicional, l’oferta d’activitats i festes, patrimoni i cultura.

El repte era immens però s’ha complit amb escreix. Calia condensar tots els atractius que guarda Sueca per al visitant en poc més d’un minut” ha explicat l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i ha continuat “enguany ens hem decidit pel format audiovisual perquè considerem que el vídeo turístic és una ferramenta fonamental per a la comunicació de destins. El poder d’una imatge en la construcció d’un imaginari turístic és enorme”.

“Quan vaig visualitzar-lo per primera vegada, va aconseguir esborronar-me i emocionar-me, tot i que conec perfectament tots els escenaris i totes les imatges que es reflecteixen en ell”

Quan vaig visualitzar-lo per primera vegada, va aconseguir esborronar-me i emocionar-me, tot i que conec perfectament tots els escenaris i totes les imatges que es reflecteixen en ell. És precisament eixe l’objectiu, atraure totes les mirades del turista potencial, sí, però també aconseguir que els suecans posem en valor allò que és autènticament nostre i fer valer les nostres singularitats” ha afegit el regidor de Turisme, Xavier Masó. “Sueca és bonica tot l’any i qualsevol moment és bo per a visitar-la, tenim moltes raons per convertir-nos en una destinació única a València” este és un dels missatges que es poden extreure entre línies ha assenyalat també el titular de l’àrea.

Eloi Càrcel, director del film, també ha estat present a l’estrena del nou vídeo a la Fira del Turisme a Madrid. Càrcel ha assenyalat que la realització ha estat un treball costós, però també molt gratificant “ha sigut un projecte molt engrescador intentar construir un relat curt que poguera explicar a l’espectador la màgia del meu poble”, tot agraïnt la confiança que l’Ajuntament de Sueca ha dipositat en el seu treball.

“És precisament eixe l’objectiu, atraure totes les mirades del turista potencial, sí, però també aconseguir que els suecans posem en valor allò que és autènticament nostre i fer valer les nostres singularitats”

Segons ha apuntat, el vídeo és el resultat de tot un any de feina. El resultat és fruit d’un rodatge complex, on s’han emprat entre d’altres drons i grues, i pel que fa a la tècnica, destaca el time-lapse que mostra l’evolució del paisatge de la marjal a través d’un conjunt de captures fotogràfiques que s’han pres en un lloc fixe de forma consecutiva en un interval de temps.

El vídeo presentat este migdia serà el primer d’un serial d’audiovisuals temàtics que l’Ajuntament de Sueca llançarà pròximament en noves campanyes.

En esta segona jornada de la Fitur, dedicada a la Comunitat Valenciana, l’estand de Sueca ha rebut la visita del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, qui ha assistit acompanyat de la vicepresidenta, Mónica Oltra i del conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler. La delegació suecana a Fitur ha obsequiat als representants de la Generalitat amb una mostra d’arròs de Sueca. El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez i una representació dels diputats de l’ens provincial han acompanyat també als representants autonòmics en la seua visita.

Publicat al web de l’Ajuntament de Sueca el 18/01/2018

 

COEVAL. El camino.

COEVAL. El camino.

ItacaVídeo en colaboración con El periòdic d’Ontinyent ha producido un vídeo conmemorativo del 20 aniversario de COEVAL, (Confederación Empresarial de la Vall d’Albaida).

La idea principal era dar a conocer la trayectoria a lo largo de estos años de Coeval y su implantación en la comarca, y la mejor forma de hacerlo fue entrevistando de la mano del periodista, Santiago Sanchis, a D. Vicente Donat, Secretario General de Coeval; a D. Rafael Pla, Presidente de Coeval y a D. Javier Aparicio, presidente de Coeval en los años 2003-04. Todos ellos nos transmitieron los elementos principales que definen a la Confederación: innovación, cooperación e internacionalización, pensando en el progreso y la creación de empleo en la comarca, con más de 400 empresas asociadas y alrededor de 5000 trabajadores adheridos.

Asimismo, Coeval procedió a homenajear por su trayectoria y veteranía a las empresas Funeraria Gramage y Construcciones Mancebo, de las que también Itaca Video registró sendos vídeos.

El reportaje se realizó íntegramente en Full HD y utilizamos las cámaras Sony XDCam EX3 y la Canon 7D, así como el Dron para completar las imágenes finales del reportaje en las que grabamos, entre otras, el Pont del Salt Bou símbolo del progreso de la Vall d’Albaida.

 

Rice Fields

Rice Fields

Tenemos al alcance un paisaje indescriptible y más aún en esta época del año, que con el ojo del Drone y su resloución 4k nos da una perspectiva y unas sensaciones como pocas veces habrás observado. Nunca volveréis a ver los campos de arroz de la misma forma. Alquiler de Drone en www.itacavideo.com (Valencia)

https://youtu.be/5Uj5e2WSu1w

eloi_drone4

eloi_drone6

eloi_drone7

 

 

Audiovisual de Pop’s Corn

Audiovisual de Pop’s Corn

El pasado 3 de junio tuvimos la posibilidad de combinar, por primera vez, la grúa con cabeza caliente y el Drone. El escenario era idóneo: Las Naves, en Valencia. Se trataba de grabar Pop’s Corn, un recopilatorio de canciones para los pequeños, el último trabajo de la compañía valenciana Maduixa. Descartamos que el Drone volara por encima del público aprovechando que el Drone dispone de zoom y la grúa cubriría los planos más cercanos.

Nos preocupaba que el Drone pudiera aparecer en muchos de los planos, pero no fue ningún estorbo para las otras tres cámaras Xdcam Ex. El formato de grabación que utilizamos fue 1080p 25fps, excepto en la cámara del Drone, que lo registramos a 50fps.

Estamos editando todo el material y lo publicaremos en la web muy pronto.
Equipo técnico
Cámara Drone.- Kiko
Técnico de Grua.- Vicent Alapont
Cámaras.- Manuel Granell i Vicent Alapont.
Cámara Grua.- Eloi Càrcel
Edición y post-producción.- Eloi Càrcel